Prodaja

Pomoč pri prodaji

Prodaja je umetnost, umetnost balansiranja med partnerjem na drugi strani, njegovimi potrebami, željami, stremljenji in našimi pričakovanji o tem, kaj lahko ponudimo svetu.

Delovati v prodaji prinaša kopico priložnosti in kopico izzivov. Želja biti vključen v ta ples, mora obstajati, predno se kdo poda na to področje. Uspešnost je vedno stvar negotovosti, toda možnosti za uspešno življenje v svetu prodaje lahko vedno izboljšujemo.

Sam razumem prodajo kot win-win proces in sem skozi svojo poslovno pot preizkušal različne pristope, ki kljub temu, da niso bili vedno vsi v prodajnih situacijah so imeli v sebi elemente le-te.

Potencialna področja sodelovanja s podjetji pri izboljševanju potenciala uspeha pri vaših strankah so opisani v zavihkih prodaje.

Knjiga o prodaji

Spodnji dokument je knjiga o prodaji, ki sem jo spisal na podlagi pogovorov o tem, kako se naučiti prodajanja in kako postati boljši prodajalec. V nekem trenutku sem si dejal, da velikokrat ponavljam iste stvari in usmerjam ljudi na določene prispevke na tej strani, da zakaj pa ne bi glavne elemente zbral v knjigo in na ta način omogočil vsakemu, da si sam ustvari svoj pristop, na podlagi informacij, ki jih bo zbral skozi prebiranje knjige.

Izobraževanje o prodajnem okolju

Na tem kanalu pa si ogledate serijo videov, ki ponujajo vpogled v določene elemente prodajnega okolja. Predstavitev je v angleškem jeziku.

Tukaj pa najdete video materiale o prodaji poslovnim strankam. Predstavitev je v slovenskem jeziku.

Tukaj pa si lahko ogledate še ponudbo, kje vas lahko podprem, če ste v fazi iskanja rešitev za vašo prodajo: