Kdo smo

Moje ime je Ivo Švrljuga.

Podjetje se imenuje Principus.

Področja dela pa so poslovno svetovanje in športno svetovanje.

Vse skupaj združujemo v celostni napredek tako posameznikov kot podjetji.

Podjetje je bilo ustanovljeno z namenom, da združim svoje izkušnje, ki sem jih pridobival skozi leta delovanja v poslovnem svetu s tistim kar me je dodatno motiviralo, da sem preostanek časa namenil nabiranju izkušenj na področju športnih izzivov in vse skupaj poskušal uskladiti z družinskim življenjem, predvsem v duhu iskanja ravnovesja, ki prinaša najboljšo možno kombinacijo vsega, kar življenje ponuja in zahteva.

Večino tega časa je bilo namenjenu reševanju problemov ali kot so me lepo naučili izzivov. In to reševanje ali spopadanje je prinašalo vedno več znanja in izkušenj in na ta način sta se um in telo prilagodila na večje in bolj kompleksne zahteve.

Na koncu sem ugotovil, da v življenju šteje kaj narediš/dosežeš in koliko v to vložiš. Razmerje med tema dvema elementoma je merilo uspešnosti. In ker je pomembno, da tako v poslovnem kot športnem svetu najdemo svojo dodano vrednost in z njo omogočimo ostalim da izboljšajo svoja razmerja med zgornjima elementoma in tako postanejo uspešnejši, tako v poslovnem svetu, kot v športno/zdravstvenem smislu, sem se odločil, da skozi svoje znanje in izkušnje sam stopim na pot sodelovanja na teh področjih.

Poslovne izkušnje Ivo Švrljuga

Aktivnosti na LinkdeInu